Noury yahouni
Als chef met meer dan 10 jaar ervaring in de keuken en een afgeronde koksopleiding aan De Rooi Pannen in Tilburg, is koken voor mij meer dan een vak, het is mijn passie. Met de beste ingrediënten en oog voor detail creëer ik verfijnde gerechten, geïnspireerd door wereldwijde culinaire invloeden. Door smaken en technieken te combineren, streef ik ernaar om elke maaltijd tot een bijzondere ervaring te maken.
Mijn ervaring
klokkenhof
brasschaat
ZWK
Hemels
Berkel enschot
ZWK
Brasserie 155
VUght
ZWK
karakter
Curacao
jr. SOUSCHEF
HAVEN 12
Waalwijk
souschef
The harbour club
Eindhoven
souschef
dE KEUKENHOF
LISSE
CHEFKOK
SONSE JACHTHAVEN
SON
chefkok
Mijn verhaal
Na mijn opleiding aan heb ik mijn ervaring uitgebreid in keukens in Nederland, Curaçao en België, waar ik internationale smaken en technieken heb opgedaan. Door mijn kennis in menu-engineering en als Mystery Chef onderscheid ik mij als zelfstandig chef-kok met inzicht in zowel de keuken als het restaurant. Mijn doel is om gasten een unieke en smaakvolle beleving te bieden, waarin vakmanschap en passie samenkomen.
Neem contact op
