Noury yahouni

Als chef met meer dan 10 jaar ervaring in de keuken en een afgeronde koksopleiding aan De Rooi Pannen in Tilburg, is koken voor mij meer dan een vak, het is mijn passie. Met de beste ingrediënten en oog voor detail creëer ik verfijnde gerechten, geïnspireerd door wereldwijde culinaire invloeden. Door smaken en technieken te combineren, streef ik ernaar om elke maaltijd tot een bijzondere ervaring te maken.

Mijn ervaring

klokkenhof
brasschaat

ZWK

Hemels
Berkel enschot

ZWK

Brasserie 155
VUght

ZWK

karakter
Curacao

jr. SOUSCHEF

HAVEN 12
Waalwijk

souschef

The harbour club
Eindhoven

souschef

dE KEUKENHOF
LISSE

CHEFKOK

SONSE JACHTHAVEN

SON

chefkok

Mijn verhaal

Na mijn opleiding aan heb ik mijn ervaring uitgebreid in keukens in Nederland, Curaçao en België, waar ik internationale smaken en technieken heb opgedaan. Door mijn kennis in menu-engineering en als Mystery Chef onderscheid ik mij als zelfstandig chef-kok met inzicht in zowel de keuken als het restaurant. Mijn doel is om gasten een unieke en smaakvolle beleving te bieden, waarin vakmanschap en passie samenkomen.

Neem contact op

© powered by bokaa

© powered by bokaa

© powered by bokaa